Alla inlägg under juli 2011

Av Seema Lundbäck - 19 juli 2011 20:11





sådär.. nu har jag både blekt, och färgat håret.. och såhär blev det..







   









tyvär blev inte förväntningarna på underhåret, vad jag hade väntat mig.. blev svart/brunt.. men hoppas att det blir ljusare med tiden liksom.. mm.. men i alla fall, jag hoppas man ser lite skillnad på under och över håret, mm..


I alla fall, så här blev det.. underhåret brunt, överhåret kålsvart typ. :) mm..


tänkte jag skulle tala om hur mycket jag la på blekning, och färg..


tillsammans så blev det 117 nåntingen.

39.(90) eller om det va 50 eller bara 50 kanske/färgningsgrejs, på ÖB.. så det va ju relativt billigt.. haha.. snål, jag vet.. men sån är jag.. så billigt som möjöigt, ska det va ;) oftast i alla fall. haha.. jaa, ibland. skulle man väl kunna seja :pp






ps. kvaliteten på bilderna är inte den bästa.. och inte bästa korten på mig överhuvudtaget, haha :p men det va ju bara, så jag skulle visa hur resultatet blev, eller så då.. mm..

Av Seema Lundbäck - 19 juli 2011 16:00









     


detta fick bla. följa med mig hem, i påsen igår ;)




nu ska jag aldeles snart, kolla på Unga mödrar... återkommer senare.



ps. detta är ett tidsinställt. första gången jag använder mig av ett sånt :) visste ju inte riktigt hur man gjorde ;) haha.. så jag gjorde ett test förrut. och det verkade ju funka :) hur bra som helst ju, om man ska iväg eller nåt, nån dag eller så ju :) och hålla er updaterade på bloggen :) jaa, då kommer ju ett sånt här inlägg väldigt bra till pass ju :) eller vad man nu sejer :p hehe ;)



Av Seema Lundbäck - 18 juli 2011 20:17

  












  väldigt liten bild detta.. men jag skulle bara visa er, så snygga färg kombinationer jag bar, som liten ;) haha.. jaa, men eller hur :p haha, inte. nee. inte precis. usch.. hur såg jag ut liksom? hemsk ju :p mm.. finns bara en tjej med på bilden, så jag behöver väl inte äns seja, vem jag är då ;) haha :p





  jag på 90-talet.. men vet inte när.. skulle tippa på att jag kan ha varit 9-12 år där någonstans kanske? hmms... rätt bra bild i alla fall, ändån.. mm.. än av dem bättre på mig som liten. :)





  vet inte alls hur gammal jag kan ha varit.. men närmare 6:an, kan jag tänka mig..? men i alla fall, med den här bilden.. så skulle jag bara visa, hur smal jag varit en gång.. och schyt vad lång jag ser ut, har jag lagt märket till här.. aa..




  Pyret, min lilla älskade kanin





 


      vet inte hur gammal jag är här.. tyckte bara, att det va en ganska bra bild :) om man bortser från den där ljusa grejen(skenet, eller vad det nu är :p), på kortet..




 



        

Kompis. Hästen jag hade från ungefär 6:an till 8:an tror jag det va.. i 2 år, hade jag honom i alla fall.. aa.. nåt sånt.. minns inte alls.. men vi vaar på ett antal ridläger, kommer jag ihåg.. dem roligaste. och en eller två tävlingar(lokal-tävlingar). roliga sommrar, och massa annat roligt. han tyckte speciellt om mycket, när man blåste honom på mulen.. och vi kunde stå hur-länge-som-helst.. jaa, säkert i en timme, bara han och jag

haha.. kom å tänka på det.. tänk så mycket man köpt till sin häst, i alla sina dar.. träns, sadlar, vojlokar, grimor mm mm.. jaa, oj ja :)





  bra bild, på tänkande mej ;)





  Bra bild på mig.. ålder?



 





  ännu en bra bild på mej :)



  Jag på Gran Canaria..



  

jag. slutade nian. schyt vad längesen altså :) haha :p





  ingen snygg bild på mig, det här direkt.. skulle bara visa, hur smal jag varit en gång.. och här var jag nästan vuxen, skulle jag tro :) på väg in i vuxenlivet, om inte annat. närmare tonårstiden, än innan i alla fall...





 

      En skolavslutning på gymnasiet. så skulle väl tippa på att jag va 16-17 hära då. började ju gymnasiet ett år efter man ska.. eftersom jag gick med 85:orna= gick om en klass (1:an. va inte tillräckligt skolmogen när jag va 7 år. så fick fortsätta att gå lekis ett år till.. eller hur det nu va :) altså, jag började i 1:an, men det funkade inte. så sen fick jag gå om då.. så tror jag det va.. haha. kunde ju inte äns sitta stil(i bänken, och lyssna på fröken.. om jag nånsin kunna det då ;) hahhaha :p), så det va ju inte så konstigt då :) hehe.



 

   åter en bra bild på mig. ålder okänt :)




 


  

bra bild...




 

      

Lite bilder på min etta, i Mönsterås. den va fin. Är nog nästan den bästa lägenheten jag  haft ! ps. är inte helt hundra på att detta är köket jag hade, eller om det är ifrån en annan lägenhet.. men dem 2 första, är på lägenheten in monsteras :p gick på gymnasiet då. mönsteråsgymnasiet, och bf.





 


  nice pics on me :) en julafton, tror jag tom det va :p år?



 




  nice bild :) 



 


  smala jag... jaa men schyt va smal jag va där :p har jag verkligen varit såhär smal ;)




  jag på min 18-års dag.. eller om det va 20 år, jag fyllde då :p





  rätt bra bild på mig.. om man inte kollar på helheten.. ser gravid ut. vet inte om jag är det där.. ser nästan så ut?


jag, ett år innan jag blev gravid. eller om det va samma år. eller 2 år innan?? hmms? Adams(min lillebrors student, var det på i alla fall)

  jag, när jag va gravid med elvira.. rätt bra bild, ändån jue :) hehe :p








sådär jaa.. det va allt..


så nu har ni får se lite av mig som ungdom då :) hehe..

Av Seema Lundbäck - 18 juli 2011 19:02

             

Av Seema Lundbäck - 18 juli 2011 11:42

Flätan/flätorna som jag pratade om, kommer här..






 

  försök till fläta.. men fick göra om typ. tror det i alla fulle fall :p




  såhär, fast flätorna ska va mycket längre ned.. och håret ska va över.. men så att ändån flätorna syns liksom :) hoppas ni förstår? tror i alla fall, att dem flätorna passar mer, i ett slaisat hår..eller i ett hår som är klippt i etapper typ.. :)




ps. senare idag, (tror jag det blir).. så kommer det upp lite bilder här på bloggen.. bla. dem från jag va liten.. och så lite annat med, såklart :)

så kika in här senare, eller ev imorgon.. så får ni se lite mer pics då :) mm..

Av Seema Lundbäck - 16 juli 2011 23:53

Chili Burn,Methodraine Slim tabletter, BURNEX,Bio-T,BioDrain,Prochrome,Levitas,30 Days,Thin400, äppelcidervinäger,Smart Shape,Carobextrakt,Slim Brus


Vilken av dessa preparat, skulle ni rekomendera?


om ni känner igen nåt av dessa preparat altså ??! eller kanske ni känner till nåt annat, såkallat bantningspreparat? då är det ju såklart välkomet, även det ! :) jaa, så järna så..

Av Seema Lundbäck - 16 juli 2011 23:05

 



På måndag, när jag fått pengar.. så står det här, överst på min lista :)

altstå håfärg.. inte just dem på bilden kanske.. men blekning,brun-hårfärgning, och svart(bleka. färga överhår,underhår)... och sen nr. 2 på listan, står produkter från life, eller hälsokost.. för jag tänkte att jag skulle "försöka" mig på ett ärligt försök (igen) att bli av med mitt godissug.. vet inte hur många ggr, som jag sagt.. eller (försökt tom) att bli av med det.. men tyvär inte lyckats.. nepps. utan resultat, altså.. mm.. så nu tänkte jag kolla om det går.. i hopp om att tappa lite kilo :) eller jaa.. ingen skulle bli glaare än jag, om jag lyckades mer, än bara lite ju :) aao, precis.. :) och nåt som jag funderar starkt på att testa, är.. grönt te. hört att det ska va effektivt, om man tex som jag.. vill-bli-av-med-lite-kilon så att seja.. mm.. nån mer som kanske har nån erfarenhet, av detta kanske?? nu när jag sitter här å skriver, så slår det mig faktiskt.. att jag nog tror att jag, lägger upp bilder, på lite olika "bantningspreparat/vill-gå-ned-i-vikt preparat".. här på bloggen.. för att se vad ni har för erfarenheter, av dessa.. om ni har några såklart.. eller nåt annat som ni vet funkar,och som är effektivt för just er kanske?! vet förstås att det är enna olika, från person till person.. vad som funkar, och inte funkar.. mm.. men jaa, i alla fall.. man kan ju i alla fall ge saker en chans, och se vad dem gå för. innan man dissar dem helt liksom.. aa :) jaa, men precis ! för att sen liksom, komma på vad som är bäst(funkar bäst) för en själv liksom.. mm.. men jaja.. mer om bantnings preparaten sen i alla fall.. nhe.. nu blir det väl sova, här nest.. skulle jag tro, stå på tur nu.. mm.. tänkte bara som hastigast kika in här, och skriva om mina kommande köp, som sagt :) men jaa, ha det bra kära läsare jaa.. ni fina, och kanske (trogna) med.. vem vet :) hoppas ju på det.. att ni är många, som kikar in här :) även att jag (oftast) inte har så mycket att seja här kanske :) hehe nee :p



update. jag funderar på att nån gång framöver, skaffa löshår.. typ köpa på kicks eller nåt.. e väldigt sugen på. mmm.. nyfiken om jag skulle passa i det liksom :) och sen när man såg en tjej, som hade gjort fläta, med hängandes hår över.. mm det va då jag fick den lysande idén, om löshår :) men som sagt.. det blir nog ett senare prodjekt, skulle jag tro :) måste ju testa, om det går i bara mitt hår(utan löshår altså :p) om det går att göra den, "den snygga".. flätan altså :) shit svårt att förklara hur jag menar.. men jaa.. kan försöka visa en bild på hur jag menar :) sen kanske.. vi får se :) så ni får ett smakprov(på vad jag mena), menar jag ;) men jaja.. blarrel blarrel, å bara massa blarrel ;) haha, det e jag det.. i ett paket :p ni vet.. mmm.. ;p

Av Seema Lundbäck - 13 juli 2011 17:04

Och det kommer det vara ett tag till, tyvär.. mm.men när jag e tillbaka, så tänkte jag uppdatera med lite old pics.. och jaa förresten, både lite nya och lite gamla.Och sen ev, så ska jag öppna mig lite mer här i bloggen.. men har inte bestämt mig än. eftersom jag e lite försiktig med att lägga ut personliga saker här å så.. mm. men å andra sidan, så läser ju inte så många här heller(inte vad jag vet i alla fall). Men i varje fall så, om jag väljer att öppna mig, och skriva om nåt som är lite känsligt för mig, så hoppas jag, att jag har respekten hos er(bloggläsare) för det jag skriver om, och att jag öppnar mig så pass inför er..för det jag ska skriva om(isåfall)är inte precis ngt lätt kapitel.. nee, inte precis. men som sagt..vi får se hur jag gör, om jag öppnar mig, och skriver ärligt om en sak här då.. mm.

Skapa flashcards