Alla inlägg under september 2011

Av Seema Lundbäck - 14 september 2011 20:34

mm. men har inte så jätte mycket att seja, förtillfället. så här kommer nog va tyst ett tag till.. mm. förmodligen. men men. vi får se :) mm..

Av Seema Lundbäck - 11 september 2011 11:12

ni vet att jag skrev, i ett inlägg, att jag tänkte skriva ett mycket privat sådant. inlägg altså. och nu är det klart.. det blir av. mm. måste bara komma på hur man lösenords-skyddar bloggen, eller så.. mm.


men jaa.. ni som vill läsa, det lite privata. kan ju börja med att lämna en kommentar här, och skriva att ni vill ha lösen till det privata inlägget :)


så ska jag försöka få det gjort. aa. skriva det först, är ju en bra idé hehe.. mm :)


men jaa. nu har jag inte så mycket mer att seja. men jaa. ni får ha en jätte mys-pys söndag :)

Av Seema Lundbäck - 10 september 2011 20:10

Något så lyckad.. inte kanske.

men men. inte det jag skulle skriva om...


tänkte bara kika in och önska er en trevlig lördag.


här så blir det nog chill. och om jag är vaken, så blir det nog att se Mia Skäringe - med dyngkåt, och hur helig som helst .

Av Seema Lundbäck - 9 september 2011 15:51

Igår som ni vet, så skrev jag om att jag kände mig bättre. men jaa. idag så vet jag inte riktigt om jag kan stå för det. nee. kanske inte riktigt, nej(så jag tar nog tillbaka det lite jaa :p).. inte vad gällande rösten i alla fall. suck.

börja tvivla på att jag någonsin ska få tillbaka den?? tänk liksom, om den är borta för evigt?? tänk om jag förstört den? hmm. nej, riktigt såå orolig är jag väl inte för den. men jaa. det är klart, att jaa.. tanken har ju slagit mig. mm. för inte vill jag väl gå omkring och låta såhär resten av liten :/ usch neeej. det vore hemskt. mm :/ men jaa. hur långt tid kan det ta?? hostan är ju också fortfarande kvar, och ärligt talat så gör ju inte den saken bättre. nee. om den kanske försvann, så kanske jag skulle ha en chans att läka min röst också kanske?? eller?? mm. maybe, maybe not. men usch.. vet bara inte hur länge jag ska vänta?? hur länge jag orkar vänta, är det nog mer fråga om?? mm.. för jaa, nu så har jag verkligen börjat ledsna på det här. mm. vill inte va tyst, HELA HELA tiden. nej, usch nej. Alla sejer till mig, att jag ska va tyst, vilket jag tycker e shit jobbigt, då jag inte tycker om alls att va tyst ;) haha. är ju lite av en babbelkvarn, faktist :pp haha. joo ;) trott eller ej, :pp men joo.. så är det ;) haha. mm.. men jaa.. det jag filosoferar på, är... är det verkligen så klokt att va tyst hela tiden?? jag menar, jag kan ju faktiskt glömma bort, hur det är att prata ;))))) hahah.. nee då.. inte riktigt så tänker jag väl inte :p men jaa. jag tänker väl mer så, att liksom det kanske kunde va bra att inte va tyst hela tiden. på så sätt att då får man ju igång rösten mer och mer.. mm.. för jag märker att när jag pratat lite. då går det sen lättare att prata lite till.. eller jaa, det låter ju mer då. och då hör man ju faktiskt också vad jag sejer också ;) en klar födel, om ni frågar mig :) haha. joo men det är väl självklart :ppp hahah. dumsnut på mig ;) hahahha ;)

Av Seema Lundbäck - 8 september 2011 21:39

Åhh, vad lycklig jag är.. känns som äntligen det håller på att vända, förkylningen och det. aa. känns så idag. och jag har det på känn med. magkänslan sejer det, att det är på väg åt rätt håll :) + att jag känner mig lite bättre också :) jaa, för stunden i alla fall ;) så jaa. jag får verkligen hålla alla tummar och tår, att jag är frisk till nästa söndags. när det är min lilla prins födelsedag <3 men det ska vi väl hoppas. mm. verkligen. men jaa. det är ju en hel vecka, + lite till. så jaa. det ser ju rättså lovande ut :) måste ju baka lite med, till hans födelsedag med ju :) aa.. som sagt är ju inte tårtan klar än, vad det blir för någon altså. nej.. hmms.. har ni några förslag på vad en 3-åring kan tänkas gilla, så jaa.. kom järna med idén :) själv så sejer han "Blixten Mcqueen" när man frågar han. haha. men usch, det känns ju inte alls lätt. nepps. inte så jag kan göra den rättvis liksom. hehe. men jaa. nu kom jag på en annan idé. algrens bilar? kanske :) hehe. nåt i den stilen kanske? hehe. han är ju som sagt frälst i bilar. så jaa. bara det är nåt med bil, så jaa.. då är han nöjd :) men men. hehe. det tålls att fundera på.. mm.. hmms.. :p

får kolla runt lite på google, och se vad man kan hitta :) aao. men som sagt, om ni har nåt förslag. så är det bara att komma med dem :) hihi. mm. men nej. nu ska jag fortsätta och villa mig lite, så jag kan bli frisk någon gång :)

Av Seema Lundbäck - 7 september 2011 06:48

idag verkar bli en sån där dag, av väldigt mysigt höstväder ;) me like. aa, men verkligen.


hehe. va ett tag sen jag skrev här nu, så jag tyckte det va dags för en uppdatering :)

hihi.


har inte så värst mycket att seja.. ville bara tala om, att sånna här dagar, tycker jag extra mycket om . ;)  aa men verkligen. när det är så här mysigt och gosigt väder. det är nog det mysigaste med hösten ;) hihi..


Jaha, så vad gör man annars då?


inte så mycket.


Men idag är det ju 11 dagar, till min lilla älsklings Leon fyller år ;) och jaa, jag skulle vilja seja, att förberedelserna är i full gång. men faktiskt inte. njäee. kanske inte redigt. har lite kvar att göra. och som tur va, så är det ju mer än en vecka kvar, så jaa. än så är det ju lungt :) aa.

måste ju komma på, vad jag ska baka för tårta. för så mycket vet jag nog, att det blir hembakat :) roligast så. och godast såklart. och såklart att man vill att ens barn, ska ha det bästa ju :) hehe, jaa. men det är klart de :)

men detta är inte det ända kalaset jag/vi ska ha. ska hinna med 3 kalas, i upploppet av september, oktober. mm. Elvira fyller ju också år, och inte så långt där i från heller :) och i år, så tror jag bestämt, att det blir ett barnkalas med :)

så hehe. fullt upp då minsann. mm. måste ju inhandlas lite grejs till det. + att jag måste komma på några lekar, vilket inte blir alls så lätt. hehe nee.. är inte så bra på sånt dänt ju. haha. ;) men har väl en lek på lager :)


nhe.. nu kommer jag inte på nåt bra mer att seja :) men jaa. hoppas ni får en mysig höstdag, mina bloggläsare ;)

Av Seema Lundbäck - 5 september 2011 21:58

Jaa. verkligen !


Är så trött, på Telias shit modem. såå usch jaa. det hoppar ur sådär lite hur-när-som. och gör lite som den vill.. mm. Lever sitt egna liv, med andra ord. mm.

väldigt störande.. mm.


haha. detta känns lite som det-arga-inlägget :p mm. kanske det är också. mm. men visst blir man trött, när man håller på att skriva nåt. eller vad man än håller på med. mm. whatever.. kollar på webbtv. läser nåt. mm. vad som. man blir i alla fall väldigt frustrerad över, att det håller på sådär.. mm :( jäkla shit altså. mm. oj. haha. ursäkta svärdommen :p


men i alla fall.. jag kan inte tipsa er om att köpa ett sånt hänt uselt shit modem. nej nej. Absolut inte.

Nästa gång mitt modem går sönder, då blir det istället att prova comviq kontant surf istället. - och se hur det funkar. kan det funka bättre, mon tro? :) kanske. kanske inte ;) bättre kankse i alla fall :p haha :) mm. kan väl inte bli sämre än denna shiten i alla fall. altså telias shit ;p förlåt telia. men nej, jag tycker inte ni va så jätte smarta, när ni kom på idén med kontant grejset. Lite bra. Okej. men jaa. det ska väl tåla lite också? eller? :p



haha. slut på arga inlägget ;)

Av Seema Lundbäck - 4 september 2011 23:09

Tycker ni om ost? I do. ;) jajjemen .


Tog några tacochips förrut, eller jaa.. hah. blev väl kanske mer än så ;) heh. men jaa, i alla fall så hade jag mediumsås till, och ost på.  Arlas magra gratäng-ost :) och jaa, åhh vad gott det va.. mm :)

va lite deppig förrut idag, för att jag e förkyld å inte känner någontingen. ingen smak. ingenting sånt. :( eller jaa. lite känner jag ju. men inte så mycket.. känner ju mest smaker när jag äter något starkt, eller så då.. mm. men jaa. det jag skulle komma fram till är att, det va så gott det  jag åt.. tacochipsen och det. så jaa, nu kan jag med sån här insperation.. va sjuk en vecka till :) hehe. mm. inget kul. men jaa. heh. man blir ju gladare, när man äter gott å så ju :) och som när man e förkyld, så jaa.. då blir man ju glaad, när man känner minsta lilla liksom. mm. minsta lilla smak . mm :p


haha. och detta inlägg, kändes ju som det mest roligaste inlägget också??! haha, inte. =)

kände nu mot slutet, när jag skrev. att jag blev rätt trött, och därav kom av mig lite, vad jag skulle skriva.. mm. så jaa. det får nog bli sängen istället, för min del. hehe. mm .


men jaa. det jag tänkte seja.. var att.. ni vet att jag sa förrut, att förrut tyckte jag inte om ost. joo gratängost. men inte så värst förtjust va jag inte i alla fall. men nu jaa.. haha.. nu e jag gaalen i det istället. aa.  galen i ost ;) HAHA ;)

fast måste inflicka med att, det får inte bli för mycket. för då blir det inte alls gott. näee. Lagom, lagom ska det va :) annars får det va ;) haha. nee da. men det blir liksom bara för för mycket annars, och då blir det liksom inte alls gott. nee. mm.


haha. oj da, var detta blev överspelat. mm. speciellt det sista. det sista jag skrev. :p mm. hah. skyller på att jag e trött, eller nåt :) nee da. men jaa. nu ska jag inte besvära er mer ikväll, med mina inte-något-att-säga-inlägg :pp haha. ;)

Skapa flashcards