Senaste inläggen

Av Seema Lundbäck - 11 mars 2012 15:50

Hemgjord Snitzel, potatis & sås

Stinas kyckling, potatis & sås

Mexikansk gryta, & pasta till.

Köttbullar, potatis & sås.

Spagettie och köttfärsås. (köttfärsåsen är verkligen Seemas specialle ;) mm.. really really. inget märkvärdigt. men så gott. kan skriva ned, receptet senare. Enkelt, men väldigt gott som sagt :) aao)

ANNONS
Av Seema Lundbäck - 10 mars 2012 13:57

Dusch, tågåkning, lördagsmys :)Det var min lördag det. Vad gör ni en sån här lördag, vänner?Återkommer ev senare, let see :) puss

ANNONS
Av Seema Lundbäck - 9 mars 2012 15:58

En helt vanlig simpel fredag.

dålig bloggning här, jag vet.. mm. men har inte så mycket att seja. nee.. skyller väl mest på, att jag inte kan lägga upp bilder, via mobilen. och kan då inte blogga, som jag vill riktigt.. nee.

men i alla fall, tänkte jag skulle gå och kolla lite i affärer. Lindex, kappahl och JC typ :)


Bye på er sålänge. Lovely friday, from me, to you ;)

Av Seema Lundbäck - 5 mars 2012 15:59

På listan ikväll, står en dusch, ett affärsbesök, boka tvätttid. och jaa, sen vet jag inte mer :) Förresten vad ska ni ha för gott, till middag ikväll? Jag tänkte faktiskt bara jag skulle ha lite yoggi, och macka :) inte så mycket mat kanske, men jag menar liksom att man är inte alltid sugen på lagad mat. nepps, ibland kan det faktiskt räcka med en simpel macka, och en yoggi :) jaa, men eller hur ;) gott gott gott :) Trevlig kväll, på er fina ni! :)

Av Seema Lundbäck - 29 februari 2012 23:25

Tänkte på det idag, när jag promenixade. Så många minnen. mm, det är mycket. Men minns inte hälften.Kom och tänka på, när jag va gravid med dottern. När jag knallade omkring med stora magen, och tyckte att allt som va mer än bara några meter, va långt och ack så jobbigt med magen. mm. Kunde inte gå många meter, förrens det tog emot. Usch nej. Men jag saknar det. Att va gravid altså ;) mm. Hoppas på att få uppleva det igen. en tredje gång. Men jaa, vi får väl se, om så är fallet. Någon gång. Kanske. Men det är i framtiden isåfall :) mm. Men jaa, kom å tänka på massa då i alla fall. Under promenaden. Som hur bra jag mådde fysiskt, efter sonens föddes. Och hur pigg jag var, den dagen vi skulle åka hem från bb. Minns det som igår. mm. Vi skulle först ta en familjebild(tidningsbilden)på oss alla fyra, för att sedan göra oss iordning så smått, för hemfärd. Och hur fysiskt jobbigt det var, efter första barnet. Kunde knappt sitta då. Nee. O och hur mycket lättare, det var efter andra barnet. Ojaa :)

Av Seema Lundbäck - 24 februari 2012 21:31

Hur ska jag kunna glömma dig, när allt jag vill, är att va hos dig...

off

Av Seema Lundbäck - 20 februari 2012 22:38

bloggen e förtillfället off. men jaa. Ska väl bli bättre iaf. mm. Men förtillfället har jag inte så mycket att seja. Men ni får ha det, vänner :) kramis

Av Seema Lundbäck - 13 februari 2012 22:53

Har ännu en gång, gett mig in på en färgningsprucedur, av håret. Och många tänker säkert "nu igen?", & jaa, det kan tyckas. mm. Men vill ju ha ett bra resultat, därför jag färgar ju. mm :) tycker liksom jag färgar, och färgar, men det blir aldrig riktigt bra. Trots rätt färg/blekning, liksom. men jaa. Tror jag just kom på varför. Varför det aldrig blir nåt bra resultat. Tror det kan bero på, att jag ibland färgat, eller blekt på ett rent hår. mm. Ni vet, sådär när man färgar, eller bleker sådär på direkten. Efter varann. mm.Så jaa. Det lär nog vi nog se idag. mm. Så då vet jag ju hur jag ska göra, eller hur jag inte ska göra, kanske man ska säga då ;) haha. Men nu, tvätta ur :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se