Senaste inläggen

Av Seema Lundbäck - 24 januari 2012 13:28

Ja, då var tisdagen här igen då. Frukosttime. Japps, här blir det att äta lite sen frukost, som består av två mackor, med endast smör :) sen blir det dusch, buss-åkning (eller hur sejer man egentligen,hehe) , hämtning av barn, pulkaåkning för barnen fick det bli idag, hem från dagiset. utfodring av barn. och jaa, sen vet jag inte. sen håller jag resten öppet. slökväll med film kanske? barnfilm blir det nog först. sen någon annan film kanske. mm. men hoppas det blir en loovely dag i alla fall <3 Hoppas er dag blir fin kära vänner & läsare ♥

ANNONS
Av Seema Lundbäck - 24 januari 2012 00:08

det blev en färgning till av håret. och tycker det verkar okej. men jaa. det riktiga resultatet får jag se imon, i dagsljuset :) men usch, till en annan sak. som gör mig lite deprimerad. min blogg. den är inte bra. vill ha ett annat sorts utseende på den. mm. byta blogg kanske? blogg.se eller lifestyle. hmms, vet inte alls. men först kanske man ska byta utseendet på det jag skriver med. ni vet, verdana eller någon annan fin stil.

ANNONS
Av Seema Lundbäck - 21 januari 2012 21:54

bleker håret, och har P3 Guldgalan på, i bakgrunden. ska väl snart tvätta ur blekningen i håret. och sen ev färga på en annan färg sen. den guldbruna färgen. hej och kram från mig :)

Av Seema Lundbäck - 21 januari 2012 16:12

När man ringer till någon som fyller år. Då förväntar man sej, att dem ska bli glada. Jo men visst är det väl så? Men jaa, vad vet jag.. han kanske inte förväntade sig ett grattis från mig? Det kanske inte va riktigt uppskattat.. antagligen inte :/Känns precis som du har glömt bort, vad som hände. förra sommaren. Men inte jag. :( & just nu ångrar jag. men jaa. du betydde något för mig. På riktigt. Jag kanske inte gjorde det för dig, men du gjorde det för mig. jag älskade dig, på riktigt.

Av Seema Lundbäck - 20 januari 2012 15:32

Kan inte låta bli att tänka på. Hur hade det varit? So closed. :/ But way? Way dident that we? Way way? (I wish I couldent be a seconds time/chans! But I dident. (Ni får ursäkta min dåliga engelska. mm. Den är inte den bästa, tyvär :p)

Av Seema Lundbäck - 20 januari 2012 01:46

har nyss lyssnat på Chris Medina - What a words. föll en tår.. Den är verkligen fin den låten..Man känner liksom med honom, hur jobbigt han måste ha haft det. Usch jaa. Man vill nästan börja stor-gråta när man hör den ju. mm :( All kärlek till dig Chris Medina <3 så fint av dig, att göra en sån stor låt, till din fru <3 tänk liksom själv, att veta att någon som du älskar djupt av hela ditt hjärta, ska dö. :( det måste vara fruktanvärt.. :/// Usch jaa, så hemskt. Det värsta som kan hända, skulle jag tro.. mm.Har blivit så känslosam, sen jag själv fick barn. Kan inte minnas att jag var såhär känslosam innan, nee. Vet bara att när jag kollade på Tsunami-katastroffen, efter jag fått barn(på tv 4 play) och dem som va drabbade. Som hade förlorat sina nära och kära, därav barn. Då brast det. mm. Kunde knappt se det altså. Nee. Och vet att mitt nuvarande ex(då man) frågade.varför kollar du på sånt ens en gång? Och jaa, det kan man ju fråga sej? mm. Kanske är det för att bli berörd? Känna empati? mm. Kanske.Vet i alla fall innan. Innan man fick barn. Då när man kollade på såna där hemskheter. Om man då inte fick fram en endaste liten tår, då var det nästan skämsigt. mm. visst att man kunde känna empati, men inte ens i närheten. Nej. Och jaa, jag kan nog bara seja det här till försvar. Nu vet man. Nu vet man hur det är att ha barn, och hur mycket man älskar sina barn <3 det kunde man inte veta då. Innan. Inte ens föreställa sej. Men nu när man vet, då blir allt så tydligt <3 Liksom ens barn är ens allt. Jag har aldrig älskat någon, som dem <3 kanske, men inte på det sättet <3 det går liksom inte att gemföras. ne. Ni som har barn vet vad jag pratar om <3 att det förmodligen är det största man varit med om. Finns det något större? Nej, jag tror inte det <<3333 och med dessa ord, sejer jag nu godnatt!!

Av Seema Lundbäck - 15 januari 2012 19:30

Shit vad dålig jag har blivit på att va aktiv här. förlåt mig!men usch.. ibland finns det verkligen inte något att skriva om. Och jaa, då för man nästan tvinga sig själv, att komma på nåt att skriva liksom.. mm. vilket inte alls blir bra. nee. Men jaa, för kompensationen, så hade jag kunnat lägga upp lite bilder, men kom just på, att det inte går, då jag mobil-bloggar. Lite dåligt, tycker jag. men jaa, that's it. :) mmJoo, men till det här med appar.Tidigare så visste inte jag hur dessa funkade. Men nu vet jag. Sen jag fick min nya phone ;) hihi. ( åhh jag älskar verkligen att slänga in engelska ord såhär när jag skriver. Det blir liksom fint. och I like ;) )Men i alla fall, så när jag hade varit inne på sparbankens hemsida i veckan. så slog det mig, att visst borde sparbanken också ha en app? Och jo, visst hade dem det :) så den kommer nog bli flitigt använd av mig, då det blir lite enklare att logga in, och kolla, föra över, och betala. :) nice! Men nehe. Om jag skulle ge mig ut, på en promenix bort till kvantum. Och kolla vad jag ska ha och äta idag/ikväll. Vet inte så mycket, så jag tror det får bli yoggi och macka av nåt slag :) men det är ju inte så dumt det heller ni :) hehe.

Av Seema Lundbäck - 7 januari 2012 12:43

& bloggen har råkat ut för bloggtorka igen :( kommer verkligen inte på nåt, jag ska skriva. Ber verkligen om ursäkt. mm.Men i alla fall.. funderar på att gå en sväng till kappahl kanske, och köpa en tröja eller nåt, för presentkortet jag fick i julklapp.. men jaa, får se hur jag gör.. mm. vet ju inte ens hur länge dem har öppet idag, om dem ens har öppet.. mm.men jaa, blir väl en tur ned till tvättstugan idag i alla fall.. mm. har för mig att jag bokade tid där nere tills idag.. mm..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se